Jeg har haft en længere pause fra studierne efter jeg færdiggjorde min bachelor i Designkultur. Jeg har både været på højskole og i ikke mindre end to praktikker.

Jeg glæder mig meget til at være studerende igen, selvom det har været en utrolig givende pause efter min bachelor. Efter endt bachelor tog jeg et halvt år på den grafiske designlinje på Krabbesholms Højskole. Der fik jeg kompetencer inden for Adobes forskellige designprogrammer. Jeg fik dermed nogle praktiske kompetencer, som jeg kunne koble til den meget teoretiske bachelor, jeg havde. Jeg fik også fordybet mig mere i min passion for fotografering.

Efterfølgende var jeg i praktik hos møbel- og interiørbutikken, t.i.n.g i Silkeborg som kommunikationsassistent. Det var virkelig spændende at få et større kendskab til og indblik i deres hjemmeside. Jeg beskæftigede mig primært med produkt- og varegruppebeskrivelser på t.i.n.g’s hjemmeside med webshop, og jeg fik kompetencer inden for de kommunikative aspekter af hjemmesider.
Mit andet praktikforløb var hos Studie FlyHelsted, hvor jeg ligeledes skulle hjælpe dem med deres hjemmeside og en mere holistisk kommunikation. Praktikken bød på en masse uforglemmelige oplevelser, jeg var blandt andet med på indretningsopgaver både hos private og erhverv. Endvidere var jeg på forskellige fotoshoots både på kontoret og i private hjem. Igennem forløbet hjalp jeg også med at finde produkter til trendzonen på Formland Messen i Herning. Jeg har desuden været tovholder på workshoppen på trendzonen ”House of Freakebana” i august.

Jeg starter på kandidatuddannelsen, Designledelse på Syddansk Universitet i Kolding til september, og selvom der er noget tid endnu, er jeg gået i gang med at finde min kalender, overstregningstusser, semesterplaner og ungdomskort frem. Jeg har også en masse flotte og brugbare klistermærker fra Grand Stories Design, der med garanti vil gøre planlægning og strukturering meget sjovere, når jeg starter på studiet.

Grand Stories Design har klistermærkeark til enhver lejlighed. Det er rart, at man kan dekorere sin kalender såvel når det drejer sig om de knapt så sjove gøremål som de hyggelige stunder med god kop kaffe. Du kan finde hendes ark og andre skønne kontorartikler på http://www.grandstoriesdesign.dk

Det er altid dejligt, at man har noget at se frem til, og at man kan begynde at samle og forbedrede sig til en ny uddannelse.

Jeg synes kandidatstudiet i Designledelse har et interessant tværfagligt fokus, der er særligt relevant. Jeg har lysten til at fordybe og dygtiggøre mig, og uddannelsen arbejder på tværs af design, kommunikation, kultur og erhvervsøkonomi, og da jeg igennem mit bachelorprojekt blev interesseret i visuel identitet, er Designledelse oplagt for mig. Jeg vil kunne tilegne mig kompetencer og ikke mindst lære noget nyt, der vil styrke mig, når jeg skal arbejde med visuel identitet.

Jeg går forhåbningsfuld et helt nyt kapitel i møde, og jeg er et skridt videre på vejen mod en spændende karriere.

Translation

I have had a quite long break from my studies after finishing my bachelor in Design Culture at the University of Southern Denmark. Meanwhile I have attended a folk high school and completed no less than two internships

I am looking forward to being a student again even though the break has been quite rewarding. I started at the folk high school, Krabbesholm, where I learned a lot about graphic design and photography. Afterwards I interned for a furniture- and interior shop called t.i.n.g (things) in Silkeborg as a communication assistant. I learned and gain an insight into their homepage with webshop. During this internship I primarily wrote product and product line descriptions.

I got the opportunity to intern at Studie FlyHelsted, where the interior designer Mille Fly and the photographer Sofie Helsted are the duo behind the studio. In my internship, I helped with their website. I have a lot of wonderful memories from this internship. I got to meet some interesting people, and I went to some amazing assignments with Studie FlyHelsted including photoshoots, décor- and interior counselling and so much more.

I am starting my Master’s degree programme called Design Management at the University of Southern Denmark in Kolding in September. I already started finding my calendar, term schedules and markers. I also have some beautiful and very useful stickers from Grand Stories Design. The stickers will make it so much easier and fun to plan, when I start studying again. I also helped Studie FlyHelsted with the Formland trade fair in Herning. Studie FlyHelsted was in charge of the trendzone this year called “House of Freakebana”. They had a workshop at the trendzone, and I co-ordinated the workshop.

Grand Stories Design have a variety of sticker sheets for every occasion. I am looking forward to decorating my calendar with pretty and well-made stickers. Pernille Ryttersgaard Rønn is the owner of Grands Stories Design, and she has created some beautiful stickers and paper articles, which I gladly use for my daily planning as well as big projects. There are sticker sheets for business, students, and for slow living and more. You can see her lovely products at http://www.grandstoriesdesign.dk