De fysiske butikker går større udfordringer i møde. De fysiske butikker skal kunne tilbyde kunder mere, end de kan få på nettet. Butikkerne skal skabe oplevelser for kunderne, de skal skabe et mødested af muligheder. a:part er en butik beliggende på Vestergade 100B i Odense i det charmerende latinerkvarter. Butikken er åbnet af tre gæve og kreative kvinder, der alle havde et ønske om at blive butiksejere. Butikken er en kollektivbutik, hvor de tre kvinder hver især kan udleve deres gøremål og passion.

Annemette er en kreativ kvinde, hvilket kommer til udtryk i varesortimentet, som både rummer unikke klæder og skønt tilbehør, som hun selv har designet. Maria laver nogle smukke uldprodukter, som er meget behagelige og lavet fra får, der har haft det godt. Pia afholder hyggeaftener med yoga- og meditation, og man kan også købe yoga udstyr. Der afholdes også events med mindfulness. Butikken er en fin lille butik, hvor man kan gå på opdagelse, og hvor man virkelig får lyst til at give sig i kast med forskellige kreative projekter. Jeg vil i hvert fald gå i gang med at brodere. Der var specielt en flot taske, der var dekoreret med nogle flotte broderede blomster. De har også nogle flotte farverige garnnøgler, som man ser, når man træder ind i strædet. I butikken bliver man mødt med en positiv og dejlig stemning, hvor kvinderne bag a:part gladeligt deler ud af deres passion.

a:part indbyder til selvforkælelse med alt fra deres brede varesortiment af unikke beklædninger til de mange events, hvor nærhed, afslapning og hygge dyrkes. a:part er en butik, der skaber oplevelser, og som giver mulighed for fordybelse både til ens ydre og indre.

I kan finde flere informationer om a:part på deres hjemmeside: http://apartshoppen.dk

Facebook: https://www.facebook.com/apartshoppen/

Translation

The physical shops are facing some challenges, because people often shop on the internet. The physical shops need to offer something more, they need to create experiences for the customers and create a space with opportunity.

a:part is a shop in Odense, and it was initiated by three creative women, who all wanted to become a shop owner. The shop is a collective, where each woman can live out her passion and dream.

Annemette is a creative woman, and she has designed her own unique clothes and accessories. Maria makes some beautiful wool pieces, and Pia arranges various events with yoga and meditation. You can buy yoga equipment at the shop as well. There are also events with mindfulness.

a:part offers self-indulgence through their lovely clothes and events with intimacy and relaxation. The three women create with their shop a unique experience. They give you the opportunity of contemplation both inside and outside.

You can read more about a:part at their homepage: http://apartshoppen.dk

Facebook: https://www.facebook.com/apartshoppen/